Cabina_Foto_Cloud-AltoPhotoBoothCum arata?

CLOUD este cabina foto „cu acoperis”, asa cum ne place noua sa o numim, la sediul ALTO Photo Booth. Este un tip de cabina inchisa atat pe laterale, cat si deasupra. Poti opta intre variantele de draperii in culorile negru sau roz,insa daca insisti, putem largi paleta cromatica.

Daca vrei sa stii si dimensiunile pe care cabina CLOUD le are, iata: 1,5m lungime / 1m latime / 2m inaltime. Deci ocupa putin loc si gazduieste 1-2 persoane. Daca tot suntem la cifre, din experienta noastra, buna dispozitie a reunit sub CLOUD chiar si 7 petrecareti. Cine poate sta in calea distractiei, nu?!

Cand sa o inchiriezi?

  • Cand iti organizezi aniversarea, nunta, botezul juniorului (si nu numai).
  • Cand invitatii tai sunt mai timizi si vor sa nu fie vazuti cu peruca, mustata (apropo, astea se numesc props-uri si le facem la comanda, oricum iti imaginezi) sistrambandu-se neoficial atentiei cand fac pozele.
  • Cand vrei sa lasi mai mult loc pentru ringul de dans si preferi o cabina foto mai mica.

Ce iti garantam?

Poze de o calitate inalta (gratie aparaturii performante, apreciate si premiate de catre specialistii in domeniu din lumea intreaga), uploadate in timp real pe retelele de social media si, daca iti doresti, printate in cel mai scurt timp,la eveniment. Si ca iti aducem CabinaFOTO CLOUD cu 2h inainte sa spui `Let’sparty!`. Si, sa nu uitam, ca un un membru al echipei ALTO Photo Booth va fi in permanenta langa cabina, sa ii ajute si incurajeze pe invitati sa imbratiseze distractia.

E cabina foto perfecta pentru petrecerea ta?

Pregateste-te sa-ti surprinzi invitatii! Rezerva chiar acum Cabina FOTO CLOUD pentru evenimentul tau si / sau vino sa o vezi in sediul nostru, pe Soseaua Mihai Bravu, nr. 190, bl.205, sector 2, Bucuresti! 😀

Afla oferta de pret pentru aceasta cabina foto

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.