Cabina_Foto_MiniON-AltoPhotoBoothCum arata?

MINION este cea mai mica cabina foto de la ALTO Photo Booth si de pe piata. Adica e al naibii de usor de transportat, manevrat si pozitionat. Ocupa putin loc si, teoretic, nu atrage atentia. Recunoastem, insa, ca de „imbulzeala” frumoasa de la pozat, nu mai raspundem (haha)!
Cum spuneam, designul cabineiFOTO MINION o face deosebit de accesibila. Poate fi asezata pe un suport (masa, de exemplu) si este dispusa pe un trepied reglabil, astfel incat tu ii stabilesti inaltimea.

Cand sa o inchiriezi?

  • Cand organizezi un eveniment intr-un spatiu mai mic (si nu numai).
  • Cand printre invitatii tai sunt si copii sau persoane cu dizabilitati. Da, noi credem ca distractia e pentru toata lumea!
  • Cand petrecaretii pe care i-ai adunat la evenimentul tau nu stiu ce e timiditatea si vor sa fie in centrul atentiei cand fac pozele.
  • Cand vrei sa iti lasi oaspetii sa topaie in voie pe langa principala atractie a evenimentului (desigur, cabina foto pe care le-ai pregatit-o).
  • Cand nu vrei neaparat un pachet de servicii cu print inclus si preferi doar pozele share-uite pe retelele de socializare.

Ce iti garantam?

Poze de o calitate inalta (gratie aparaturii performante, apreciate si premiate de catre specialistii in domeniu din lumea intreaga), uploadate in timp real pe retelele de social media si, daca iti doresti, printate in cel mai scurt timp, la eveniment. Si ca iti aducem CabinaFOTO MINION cu 2h inainte sa spui `Let’s party!`. Si, sa nu uitam, ca un un membru al echipei ALTO Photo Booth va fi in permanenta langa cabina, sa ii ajute si incurajeze pe invitati sa imbratiseze distractia.

E perfecta pentru petrecerea ta?

Pregateste-te sa-ti surprinzi invitatii! Rezerva chiar acum Cabina FOTO MINION pentru evenimentul tau si / sau vino sa o vezi in sediul nostru, pe Soseaua Mihai Bravu, nr. 190, bl. 205, sector 2, Bucuresti! 😀

Afla oferta de pret pentru aceasta cabina foto

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.