Cabina_Foto_Open-AltoPhotoBoothCum arata?

OPEN este cel mai mare tip de cabina foto disponibila, atat la Photo Booth, cat si in general, pe piata. Cabina foto propriu-zisa se pozitioneaza in fata unui perete decorat, al unui banner sau al unui fundal construit asa cum iti doresti, de tine sau de noi.
Designul cabinei FOTO OPEN este simplu si elegant (piele neagra cu detalii argintii), usor de integrat in orice tematica. Totul este compact, nu se observa firele sau alte componente.

Cand sa o inchiriezi?

  • Cand organizezi un eveniment intr-un spatiu generos (si nu numai).
  • Cand ai multi invitati.
  • Cand petrecaretii pe care i-ai adunat la evenimentul tau nu stiu ce e timiditatea si vor sa fie in centrul atentiei cand fac pozele.
  • Cand vrei ca si cei mai putin dezinvolti sa se lase „corupti” de distractia celor care deja se pozeaza.

Ce iti garantam?

Poze de o calitate inalta (gratie aparaturii performante, apreciate si premiate de catre specialistii in domeniu din lumea intreaga) uploadate in timp real pe retelele de social media si, daca iti doresti, printate in cel mai scurt timp, la eveniment. Si ca iti aducem Cabina FOTO OPEN cu 2h inainte sa spui `Let’s party!`. Si, sa nu uitam, ca un un membru al echipei ALTO Photo Booth va fi in permanenta langa cabina, sa ii ajute si incurajeze pe invitati sa imbratiseze distractia.

E perfecta pentru petrecerea ta?

Pregateste-te sa-ti surprinzi invitatii! Rezerva chiar acum Cabina FOTO OPEN pentru evenimentul tau si / sau vino sa o vezi in sediul nostru, pe Soseaua Mihai Bravu, nr. 190, bl. 205, sector 2, Bucuresti! 😀

Afla oferta de pret pentru aceasta cabina foto

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.