1. Cabina Foto

Primul pas pentru un eveniment perfect este sa alegi cabina potrivita!

2. Fundalul

Iti punem la dispozitie mai multe fundalurile care sa se potriveasca perfect cu dorintele tale si mai ales cu decorul locatiei. Daca nu te-am convins iti putem realiza custom orice culoare doresti.

 

3. Printul

Printarea fotografiilor se realizeaza in doua tipuri si anume twin strip, pe care il mai numim si American style si standard. Insa daca sunteti indecisi putem functiona simultan cu ambele variante. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi pe ecranul touch screen din interiorul cabinei foto formatul pozei. Asistentul nostru va oferi indurmarea necesara tuturor invitatiilor pe toate perioada evenimentului.

4. Extraoptiuni

Extraoptiunile sunt dorintele inedite ale clientilor nostri de-a lungul timpului pe care ne-am gandit sa le expunem si sa le oferim tuturor ca mod de personalizare a evenimentul. Asadar alege cu incredere. Orice alta idee este bine venita si vom face tot ce ne sta in putinta pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie de neuitat.

Guest Book
Huse Magnetice
Benzi Magnetice
Rama Foto
Semn Carte
Invitatii
Table Settings
Music Video
Covor Rosu
Accesorii Personalizate
Mesajul din sticla
Fingerprint Tree

5. Servicii

Experienta dobandinta din colaborari cu sute de clienti ne-a facut sa aspiram la lucruri noi, sa fim in pas cu technologia si sa nu ne oprim din a imbunatatii serviciile constant. Fiecare eveniment este unic si reprezinta o sursa de inspiratie pentru noi. Personalizeaza-ti serviciile:

GIF-uri animate

GIF-urile animate sunt un trend nou pe site-urile social media si nu numai.

Green Screen

Green Screen sau Chroma key suprapune imaginea realizata in cabina cu o alta imagine deja existenta.

ALTO Video

Pe langa faimoasele poze, acum poti transmite si mesaje video haioase direct din cabina foto.

ALTO Share

ALTO SHARE reprezinta posibilitatea de a incarca instant pe email, facebook, dropbox fotografiile realizate.

Printeaza orice fotografiie din telefon sau realizata in timpul evenimentului direct la cabina foto. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia si sa te conectezi la wireless.

Print Alternativ

Daca nu ai reusit sa te hotarasi asupra unui singur layout acum poti alege din pana la 20 layout-uri diferite. De asemenea poti face o poza care sa se printeze in dublu exemplar cu doua layout-uri diferite. Super!

QR-Code

Poti insera un cod de bare pe fotografii in asa fel incat sa promovezi un anumit brand sau sa oferi un voucher. De asemenea poti scana fotografia pentru a o vedea online.

Colectare Date-Sondaj

Realizam sondaj de opinie inainte de inceperea sesiunii foto, live in interiorul cabinei foto. Putem colecta adresele de email corelate cu pozele efectuate.

ALTO Slow Motion

Inregistrarile video sunt impinse la limita cu ALTO. Fiecare secunda este capturata in slow motion pana la la 240fps!

Wi-Fi Share Now

6. Numarul de ore

Rezerva Cabina Foto pentru 2, 4, 6 sau 8 ore. In functie de tipul evenimentului, numarul de participanti si numarul de ore/zile putem crea un pachet custom care sa se potriveasca perfect cu evenimentul tau.

Ai nevoie de asistenta din partea consultantilor nostri? Contacteaza-ne! Ne vom bucura sa iti raspundem, sa te sfatuim și sa te ajutam.

2 Ore
4 Ore
6 Ore
8 Ore
Mai multe ore