Amerindienii credeau ca fotografiile le fura sufletul

Cum erau pozele de altadata? In secolele al XIX-lea si al XX-lea, nativii americani sau amerindienii credeau ca aparatul de fotografiat le fura sufletul. Daca in Europa portretele pictate au fost devansate de portretele fotografiate, imediat dupa dezvoltarea artei fotografice, pe Noul Continent, bastinasii s-au lasat mai greu convinsi sa stea in fata camerei.

Festivalul Femei pe Matasari

Matasari este o strada celebra in capitala, pe care ajungi cu usurinta daca vei coti dreapta de pe bulevardul Pache Protopopescu, cum vii dinspre Rosetti, chiar inainte de Pro Tv. De 6 ani incoace, o asociatie formata din tineri creativi transforma aleea cunoscuta ca destinatie a femeilor care isi vand trupurile in destinatie de Festival Urban. Strada se inchide la finalul lunii mai, pret de 3 zile, ca sa dea viata manifestarilor culturale. In 2016, obiectivele ALTO Photo Booth au ajuns in mijlocul evenimentului.

The Color Run Photo Booth

Daca nu ai alergat inca la The Color Run, e probabil pentru ca ai ratat inscrierea, nu erai in oras cand s-a organizat, prietenii tai s-au lasat greu convinsi sau aveai alte planuri. Dar sigur ai vazut pe Facebook macar o poza cu oameni cu zambete largi, plini de pudra colorata sau i-ai intalnit la metrou si pe strazi, asa ca nu ai cum sa nu fi auzit de eveniment.