Cabina_Foto_Billboard-AltoPhotoBoothCum arata?

Cum vrei tu! BILBOARD, cum probabil ti-ai dat seama, este cabina foto pe care o poti face parte din decorul evenimentului tau, „imbracand-o” in culorile, logo-ul, simbolurile firmei tale sau ale tematicii evenimentului. Este usor de camuflat in ceea ce ai nevoie si, daca vrei, da, ne putem ocupa noi si de asta!
Poti pozitiona cabina FOTO BILBOARD in locul cel mai vizibil din spatiul evenimentului pe care il organizezi pentru firma/agentia ta, astfel incat toti cei de fata sa vada cat mai bine modul ingenious in care iti prezinti brandul. Nu am vrea sa ne repetam, dar merita subliniat faptul ca nu exista limite cand vine vorba de decor personalizat care sa te avantajeze si reprezinte cat mai bine.

Cand sa o inchiriezi?

  • Cand organizezi un eveniment (promovare/activare) si vrei branding intr-un mod ingenios.
  • Cand ai multi invitati si ai nevoie de spatiu.
  • Cand vrei ca pozele cu brandul tau sau povestea ta originala sa fie afisate cu placere, pe retelele de socializare, de catre participantii care s-au distrat pe rupte in cabina foto.

Ce iti garantam?

Poze de o calitate inalta (gratie aparaturii performante, apreciate si premiate de catre specialistii in domeniu din lumea intreaga), uploadate in timp real pe retelele de social media si, daca iti doresti, printate in cel mai scurt timp, la eveniment. Si ca iti aducem Cabina FOTO BILBOARD cu 2h inainte sa spui `Let’s party!`. Si, sa nu uitam, ca un un membru al echipei ALTO Photo Booth va fi in permanenta langa cabina, sa ii ajute si incurajeze pe invitati sa imbratiseze distractia.

E perfecta pentru petrecerea ta?

Pregateste-te sa-ti surprinzi invitatii! Rezerva chiar acum Cabina FOTO BILBOARD pentru evenimentul tau si / sau vino sa o vezi in sediul nostru, pe Soseaua Mihai Bravu, nr. 190, bl. 205, sector 2, Bucuresti! 😀

Afla oferta de pret pentru aceasta cabina foto

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.