Editia a 6-a, prin obiectivul cabinei foto ALTO

Matasari este o strada celebra in capitala, pe care ajungi cu usurinta daca vei coti dreapta de pe bulevardul Pache Protopopescu, cum vii dinspre Rosetti, chiar inainte de Pro Tv. De 6 ani incoace, o asociatie formata din tineri creativi transforma aleea cunoscuta ca destinatie a femeilor care isi vand trupurile in destinatie de Festival Urban. Strada se inchide la finalul lunii mai, pentru 3 zile, ca sa dea viata manifestarilor culturale. In 2016, obiectivele ALTO Photo Booth au ajuns in mijlocul evenimentului.

Poza Twin-Strip orizontal

Fuste · Rochii · Accesorii handmade

Anul acesta, la Femei pe Matasari ne-am intalnit cu voi, oameni frumosi care ati zambit, v-ati strambat, v-ati imbratisat si ati imortalizat sentimentele si senzatiile pe care le-am impartasit cu totii la festival. Cabina foto a fost martora la tot ce a fost mai interesant pe strada Matasari, in acest final de primavara. Am ascultat muzica live, de acum si de altadata, am mancat feluri delicioase, am vazut arta mai mult sau mai putin conventionala, exprimata in mult, mult hand made.

Frumusete, oras, schimbare. Libera si creativa exprimare. Muzica, teatru, moda. Cam asa au descris organizatorii ce s-a intamplat pe Matasari. Bicicletele, fustele si tocurile au fost adjuvantii frumoaselor doamne care au participat la cele mai inedite competitii ale evenimentului. Scena a gazduit nenumarate concerte si activitati interactive pentru publicul entuziast. Seara, Akua Naru, Vita de Vie si Marina Voica au fost doar cei mai cunoscuti dintre artistii care au atras mii de oameni in jurul scenei, iar sute de blituri au pozat si filmat momentele artistice. Pe scurt, un eveniment reusit, pe placul nostru, la care ne-am bucurat sa stam in compania celor care l-au vizitat.

Daca nu ati fost niciodata la Femei pe Matasari, noi va recomandam sa mergeti. Va veti detasa de agitatie, veti vedea un pastel de prospetime, bucurie, tinute expresive si naturalete. Ne vedem la editia a 7 a, da?

Cabina Foto Classic + Branding