The Color Run – miscare, culoare si mii de poze la cabina foto.

Daca nu ai alergat inca la The Color Run, e probabil pentru ca ai ratat inscrierea, nu erai in oras cand s-a organizat, prietenii tai s-au lasat greu convinsi sau aveai alte planuri. Dar sigur ai vazut pe Facebook macar o poza cu oameni cu zambete largi, plini de pudra colorata sau i-ai intalnit la metrou si pe strazi, asa ca nu ai cum sa nu fi auzit de eveniment.

Familie surprinsa in timp ce se fotografiaza la cabina foto ALTO

Vorbeam despre poze, pentru ca pe langa bucuria pe care am remarcat-o la aceste curse vesele nou aparute in Romania, in timpul alergarii, este dementiala energia cu care oamenii isi exprima trairea si o imortalizeaza in fotografii. Pe langa selfie-uri, distractia a fost imortalizata de ale noastre cabine foto! La The Color Run-ul de anul acesta, atat in Bucuresti, cat si la Cluj, Timisoara si Mamaia (da, s-au desfasurat in mai multe orase din tara de-a lungul verii) ALTO Photo Booth a surprins toata nebunia colorata.

La fel de interesant pentru public, precum The Color Run, a devenit la noi, in ultimul timp si fenomenul cabina foto. Daca nu ai apucat inca sa citesti mai multe despre noi, pe site, iti facem un rezumat. 🙂 Cabinele foto sunt, efectiv niste `cutii`, mai mici sau foarte mari, cu softuri speciale care printeaza si posteaza pe profilurile de socializare instant pozele.

Pe scurt, ca sa obtii pozele instant, atat printate, cat si pe Facebook sau Email, trebuie doar sa mergi la cabina foto, care, de regula, este

Pozele printate pe loc sunt deliciul participantilor

atractia evenimentului si n-ai cum sa o ratezi, pentru ca sunt mereu cozi cu oameni pusi pe fun. Iti iei props-urile (accesoriile acelea super vesele: mustati, ochelari, peruci etc), faci ce grimase ai tu chef, iar poza se printeaza pe loc. Nu-ti ramane decat sa iti dai si tag in fotografii, astfel incat toti prietenii sa vada cum te-ai distrat si sa ramai si cu amintirea… pe frigider, de ce nu?!

Revenind la The Color Run, unde s-au facut poze la cabina foto pret de ore intregi, oamenii au parut sa se distreze pe cinste. Galagia, voia buna, muzica si, mai ales, culoarea, au invaluit mii de participanti. Pe scurt, odata ce ai alergat printre prafuri colorate, nu ai cum sa nu te intorci si anul viitor! Noi, cel putin, speram sa aducem cabina ALTO Photo Booth in mijlocul vostru si la editiile Color Run care urmeaza!

Poza cu un grup de alergatorilor la finalul cursei euforice